Soorten fietsen:

 • Elektrische fietsen
 • Mountainbikes
 • Stad/lifestyle fietsen
 • Speed pedelecs
 • Cargo en bak fietsen
 • Jeugdfietsen
 • Plooifietsen 

Lees verder om onze soorten fietsen te leren kennen of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen je graag verder met je zoektocht naar de geschikte fiets.

Elektrische fietsen 25km/u

Met een elektrische fiets heb je steeds de wind in de rug. Dat is top, want soms is het gewoon fijn als fietsen geen moeite kost. Vooral als je grotere afstanden wilt afleggen zonder zwetend aan te komen. Woon-werk verkeer of fietsplezier: de elektrische fiets (ook e-bike genoemd) is de ideale keuze.

Zoek je een specialist in elektrische fietsen, kom dan gauw langs in één van onze winkels.

Hoe werkt een elektrische fiets?

Wanneer je de pedalen rond trapt, zorgt de elektrische motor voor de aanvullende kracht. De elektrische ondersteuning zal starten wanneer je begint met fietsen en stopt wanneer je stopt met trappen.

Voor wie is een elektrische fiets ideaal?

De e-bike is er voor jong en oud. Uiteraard zijn elektrische fietsen ideaal voor recreatief gebruik. Maar ook zijn ze perfect voor woon-werkverkeer, ook bij langere afstanden. De elektrische fiets is hét alternatief bij uitstek voor de auto. 

 


Mountainbikes/ Sportieve fietsen

Sportief? Kies de juiste fiets! Het is belangrijk dat je als sportieveling de juiste fiets hebt. Op een fiets die bij je past presteer je beter. Zoek je een specialist in mountainbikes? Bij ons kan je samen met één van onze collega's de perfecte fiets uitzoeken. 

Het begint in één van onze winkels, laat je adviseren door mensen met ervaring en reken op een top-service na aankoop.

Kies uit ons ruime aanbod van Kwalitatieve topmerken:

Sportieve fiets-merken: Thompson en L'avenir

Mountainbike merken: KTM en Thompson

 


Stad & lifestyle fietsen

Wil je een stadsfiets of lifestylefiets kopen? Kies uit honderden fietsen van bekende merken als Gazelle, L'avenir, BnbBike, Thompson en Norta

Waarom kiezen voor een stadsfiets? 

Sportief maar toch comfortabel, en geschikt voor jong en oud. Ideaal voor recreatief rijden of woon-werk verkeer. Als je deze goed onderhoud, heb je jarenlang rijplezier.

 

Wil je een stadsfiets bekijken/ testen? Kom dan gauw langs in één van onze winkels.

 


Speed pedelec 45km/u

De speed pedelec is een unieke cross-over tussen fiets en brommer. Een speed pedelec is even snel als een brommer, maar maakt nauwelijks geluid. Dat komt omdat hij elektrisch is. Speed pedelecs zijn ideaal voor korte en lange afstanden.

Wil je een speed pedelec kopen? Kom langs in één van onze winkels.

Waarom een speed pedelec?

 • Je bent snel op je bestemming
 • Flexibel in het verkeer
 • Met brommer- en autorijbewijs
 • Je werkt nog steeds aan je conditie !

Waar je aan moet denken bij een speed pedelec

Het zijn geen gewone elektrische fietsen: je moet voor speed pedelecs een brommer- of autorijbewijs hebben en een verzekering. Je moet namelijk ook verplicht een gekeurde fietshelm opzetten want ze behalen een maximale snelheid van 45 kilometer per uur.

 

Bij ons tref je alleen klassemerken aan: Gazelle, Norta, Velo De Ville en Thompson

 


Cargo- en bakfietsen

Geniet van meer ruimte dan ooit met cargofietsen en bakfietsen. Het is ideaal: cargofietsen en bakfietsen bieden een zee aan ruimte. Dat maakt ze tot een waardig alternatief voor auto’s en bestelwagens. Ze zijn superhandig om de kinderen naar school te brengen. Ook voor je zaak zijn ze een aanwinst. Zoek je een specialist in cargofietsen en bakfietsen? Bezoek één van onze winkels en maak kennis met deze vorm van luxe.

Is een bakfiets niet heel zwaar?

Dat valt reuze mee: moderne cargo- en bakfietsen trappen heel licht. En mocht je een extra krachtbron willen, dan neem je een elektrische cargo- of bakfiets. Wij zijn voorstander van het kwalitatieve merk Gazelle 'Makki'.

Voor wie is een cargo- of bakfiets ideaal?

De cargofietsen en bakfietsen zijn perfect voor iedereen die een alternatief zoekt voor zijn auto of bestelwagen. De fiets kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de kinderen in te vervoeren en pakjes mee te bezorgen. Niet voor niets verschijnen cargofietsen en bakfietsen meer en meer in het straatbeeld!

 


Jeugdfietsen vanaf 24 inch

Kleine mensen hebben soms grote fietswensen. Kom daarom eens langs met jouw kind of kinderen naar één van onze winkels. Wij laten jullie kiezen uit tientallen leuke kinderfietsen.

 


Plooifietsen

Een plooifiets is dé droom van pendelaars en recreanten. Want zou het niet makkelijk zijn als je je fiets kon opplooien en meenemen in de trein? Of als je hem in je auto kon vervoeren voor een dagje naar het strand? Bezoek één van onze winkels, wij weten alles van plooifietsen. 

Of wil je een elektrische plooifiets? Geen probleem. Ook voor de aanschaf van elektrische plooifietsen kan je naar onze winkels komen. Zowel onze gewone plooifietsen als onze elektrische plooifietsen zijn van Swyff of Thompson, de meest betrouwbare merken van plooifietsen.

Voor wie is een plooifiets ideaal?

Plooifietsen zijn er voor iedereen die meer mobiel wil zijn. Voor mensen die een fietsrit willen combineren met andere soorten vervoer. En natuurlijk ook voor hen die thuis geen plaats hebben voor een gewone fiets. (Je plooifiets past zelfs in de kast!)

De elektrische plooifiets  

De elektrische plooifiets is de perfecte combinatie van comfort, gemak en aangenaam trappen. Het beste van een elektrische fiets wordt hier in compacte vorm aangeboden: de elektrische plooifiets. Als dealer van Thompson en Swyff laten we je graag kennis maken met het grote gemak. Enerzijds zit je met het gemak en de compactheid van de plooifiets, anderzijds heb je ook nog eens de elektrische ondersteuning. Kan het nog aangenamer?

 


Onze merken