Over ons

Fietsenwinkel Jokke Junior is al drie generaties lang een begrip in Langdorp.

Het begon allemaal bij Jozef Wilberts die 60 jaar geleden een winkel 'Fietsen De Jokke' begon in Langdorp. Na jaren lang fietsen verkopen, fietsen repareren en klanten gelukkig maken, heeft De Jokke afscheid van ons genomen. Zijn zoon Rudy Wilberts bleef niet bij de pakken zitten en nam in 2003 de zaak over samen met zijn vrouw Martine. 

Omdat 'Fietsen De Jokke' overgegaan is van vader op zoon hebben ze dan ook besloten om de naam te wijzigen naar 'Fietsen De Jokke Junior'. Rudy baat met veel passie en trots de winkel in Langdorp uit. Hij doet de herstellingen en Martine doet de verkoop.

Samen hebben ze twee kinderen. De jongste zoon 'Zico' springt bij in drukke periodes. De oudste zoon 'Kenzo' baat de tweede locatie in Averbode uit.

Hij sprak al van kleins af aan dat hij 'nen fietsenmaker' wilden worden als hij groot was. Zo sprak hij over de toekomst en de toekomst werd werkelijkheid. Het zit dus in de genen. Reeds 6 jaar werkt Kenzo met veel passie aan fietsen en laat hij klanten van Averbode buitengaan met een glimlach. Kenzo is niet alleen de geknipte leermeester voor tips over Mountainbikes , maar verdiept zich ook in elektrische fietsen of e-bikes - een fantastische manier van transport voor jong en oud.

Op zoek naar een grondige, snelle herstelling of een nieuwe fiets? Bij Fietsen De Jokke Junior staan we met onze combinatie van drie generaties ervaring als fietsenmaker voor je paraat. Tot snel!

Van links naar rechts: Martine, Kenzo, Zico en Rudy

Jozef Wilberts